Thursday, April 29, 2010

..:: bezday aku 2010. ::..

salam,

happy bezday utk aku... ari ni dah 25 tahun... huhu... terasa diri ini sudah tua...
bagaimana ini, bnyak lagi yg belum capai dlm hidup ni... huh...

tolong la bg semangat kat aku....




apa2 pun thanks kat semua kawan2 sbb sudi ingt bezday sy, n thanks gak kat kwn2 UUM yg sudi wat surprise kat dpn umah aku ni... hheheee.. syg korang...

tahun dpn wat lagi k... ok kat bawah ni himpunan pic-pic malam bezday aku... huh... erm... seronok. kebetulan time tuk dah berbaik ngan exbf... tapi hanya sementara... hahaaa... lawak la.. pape pon nasib baik lah aku ada kawan-kawan yang memahami dan boleh buat aku lupa pada masalah aku....

walaupon time ni dak yang aku minat tu tak wish bezday aku... tapi beberapa hari selepas itu kami keluar makan kat secret reciepe hehee... dia pulak dengan perangai dia yang suka buat lawak... thanks apa pon aku gembira keluar dengan dia.. tahun depan agak2 boleh ker kitorg sambut sesame lagi yek???? erm... tunggu.... heheee...

ok pic-pic aku dibuli malam bezday aku... hehee.. nasib baik aku pakai t-shirt n suar track siap2... bayangkan kalau aku pakai baju tido... malu babe... ok la.. selamat melihat... daa..

thanks to kak ya, atie, mar, gee, aman, faiz and ayu..







TERIMA KASIH / THANK YOU :)

4 comments:

rynna said...

happy belated bday...
sorry for late wish..sorry banget ya..
x sangka kita smua da suku abad..heee

putri adera said...

hehee... thanks ryn, a'ah kan..
xpe kite wat2 la muda... hahaaa

dyla said...

akak student uum kew?
nway hepi belated besday...

putri adera said...

a'ah... partime..

thanks.. adiah xde ker??? hhehee