Friday, March 18, 2011

..:: Aktiviti Kenduri Kawen - yuyu & nasri ::..

ASSALAMUALAIKUM

hye, nak amik kesempatan ini ucapkan selamat pengantin baru pada kawan ku Yuyu & Nasri. Semoga kekal hingga hujung nyawa.. cepat wei aku nak anak buah.. hehee..

pose walaupun tak cukup orang

bila dak dB mula buat muka tak malu... (amik jer tempat renjis2 tu)

amik berkat yer...

ok dikesempatan ini juga aku nak promote sikit. Hari tu aku memang pening giler tak tau nak bagi hadiah apa kat bff aku (ummu habibah). Last-last aku menggodek fb tu, dapat gak idea nak bagi hadiah apa. Canvas Photo's ermm... ok gak hadiah ni. Tapi lambat la aku nye hadiah sampai kat bib, sebab aku lambat dapat idea. hehee.. korang kalau nak tempah pun blh. klik jer kat name tu nanti add la orang kat fb tu. Jangan lupa cakap la aku yang promote kat blog. hahhaaa.. ok la. daa...

ni gambar bib.. shoot by me.. lawa tak?? hehee.. lebih dihargai kot kalau kita amik sendri gambar ni kan.


TERIMA KASIH / THANK YOU :)

5 comments:

arezura said...

hadiah yg menarik..bley tru nie

dila bahar said...

tiru2... hahaa... lain dari yg lain kan.. ;p (perasan jer.. konon idea baru la tu)

Natea Veila said...

wah! i pon nk hadiah cmtu gk! wonder sape yg sudi nk bg. ;p

well, jom singgah my blogshop!

We are selling 100% genuine circle lens imported from Korea.

Here is the link;
MomoEyes;
http://momoeyes.blogspot.com/

ALL READY STOCK!
=)
Happy Shopping yeah!

Oh yeah, you'll get 3% off by placing our banner link in your blog!

Love,
Nadia~

3Dcanvasphoto said...

tq db sudi promotekn 3dcanvas photo kat blog db.. hopefuly pasnie kite leh kerjasama lg

thank's again!

dila bahar said...

same2 En Canvas. sangat2 berterima kasih kat u gak. Sebab bff i suka hadiah tu. insyaallah next time pulak k..