Thursday, March 31, 2011

..:: THE BEST BTO MEMBERS OF THE WEEK ::..

ASSALAMUALAIKUM
Aku nak kongsi kegembiraan ni. Terharu bila kehadiran aku diterima dengan baik di dunia blogger ni. Menambahkan semangat aku untuk terus menulis. Aku kan suka berkawan, skarang kawan aku dah bertambah-tambah sejak join group  Blogger Tercinta ni. Ada gak join group lain, tapi aku tak aktif sangat. Kat BT ni, semuanya baik-baik. Korang boleh kongsi apa-apa jer. Dan aku rasa dalam group ni semua adik-adik aku. huh... tapi diorang ni matang gak. Coz macam-macam idea kitorg dapat kongsi. 


Hari tu aku dipilih sebagai...
1
1
1
1
v
v
v
v

the best BTO MEMBERS of the week 

Sangat terharu. Hasil dari pot pet pot pet aku kat group tu. 

Berminat jom lah join group ni admin dan members semua best. macam-macam ragam. Tak kering gusi borak ngan diorang. 

Mungkin korang akan dapat award cam aku, tapi kene menepati syarat-syarat kat bawah ni.


1. sangat aktif di GROUP BTO (eg: bersembang dengan ahli BTO yang lain)
2. banyak membantu ahli BTO yang lain
3. mengenali ahli BTO yang lain dan beramah mesra bersama mereka
4. paling penting, ahli TIDAK PERNAH meng-ping atau meninggalkan link blog mereka pada wall group malah mereka akan meninggalkan link pada tempat yang sepatutnya.


"jangan buat apa yang orang tak suka"

TERIMA KASIH / THANK YOU :)

1 comment:

yayalya said...

tahniah! dpt juga jd best bto :)