Friday, March 18, 2011

..:: Mari sokong EARTH HOUR ::..

ASSALAMUALAIKUM

Earth Hour 2011 on 26th March 2011. jom kawan-kawan kite sokong Kempen ni. Jangan lupa tutup lampu dan semua yang melibatkan elektrik. Tak lama pun dari 8.30 malam hingga 9.30 malam jer. Kalau nak tutup lagi lama pun tak per. Senang terus jer tido kan.

"Live Green: One switch at a time!"

Kenapa wujud Kempen Earth Hour ni??


Earth Hour dilakukan untuk meningkatkan kesedaran tentang isu pemanasan global. Tapi ada yang lebih dari mematikan lampu selama satu jam sekali setahun. Ini semua tentang memberi kehidupan untuk mencipta masa depan yang lebih baik bagi planet kita. Semua ini dilakukan untuk anak cucu kita nanti. Jadi kita sokong la kempen ini.



 

TERIMA KASIH / THANK YOU :)

No comments: