Saturday, March 12, 2011

..:: PERHATIAN!!! Risiko Internet Banking ::..

ASSALAMUALAIKUM

tadi aku check email, tiba-tiba aku terbaca satu msg kat spam. Dari maybank, konon nak update maklumat la. Padahal aku tahu ko penipu. Sape punye keje ni??? Tak payah la wei... En Maybank2u dah bagi amaran awal-awal ok. Aku tak kan percaya ko. Nanti duit dalam akaun semua habis kan. 



PESANAN BUAT KAWAN-KAWAN :

Maybank tidak pernah email atau sms atau call untuk suruh pelanggan dia update maklumat maybank2u. Korang kene pergi kaunter sendiri ok. Abaikan mereka yang minta no akaun or tac no.


ok korang. hati-hati yer. Jangan terkene. Ini kelemahan Internet Banking. Maybank2u jer banyak kene macam ni.

TERIMA KASIH / THANK YOU :)

2 comments:

syafiQakarim said...

uiks..baru tadi buat transfer
online.
ni br baca ni.haha
takot.
tengs babe

dila bahar said...

tu lah kan. kene hati2...