Sunday, April 17, 2011

..:: Betul-betul ke Cobaan ::..

ASSALAMUALAIKUM


Hye syg ku sekalian. Korang buat ape tengahari Ahad ni?? Sebenarnya kan aku nak kongsi dengan korang. Kalau korang baca aku nye profile kan mesti korang tahu siapa idola aku. So hari tu sorang blogger ni dia duk edit-edit konon nya Dato Najib chat ngan blogger BTO, aku pun tiba-tiba kata lah kat dia, "kalau lah aku dapat chat ngan Dr M dan CT macam ni kan best. Tak sampai setengah jam tiba-tiba dia tag aku satu pic cam kat bawah ni... hehhee


kalau lah jadi kenyataan, confirm aku menari ala-ala arab babe.. huh... teringin sangat nak jumpa dua-dua idola aku ni...

ok crd to sang sembil9n cam ner lah eja name ko ni.. blasah jer lah. thanks bro..


TERIMA KASIH / THANK YOU :)

No comments: