Wednesday, April 6, 2011

..:: Review my 1st entry ::..

ASSALAMUALAIKUM


Hye baby, ;p (gedik tul..) kite kene lah mesra rakyatkan. So, kali ni aku nak join aktiviti BTO yang admin dia anjurkan. Sebenarnya diorang nak review entry ke-100. Aku mane lah rajin menulis, aku suka jalan-jalan baca kat blog orang ada ler. Last2 bagi peluang gak 1st entry pun leh gak.

Serius aku segan nak bagi korang tengok entry pertama aku. huhu... coz aku rasa cam entah pape la yang aku mengarut. Iye lah masa tu baru nak berjinak-jinak dalam dunia blog ni kan. 09/01/2010 tarikh entry pertama, masa tulis entry tu sebenarnya aku nak tulis macam-macam kisah 2009. Tapi disebabkan aku duk fikir ada ke orang nak baca blog aku ni, so aku just wish Happy New Year 2010 dan minta tunjuk ajar jer coz aku tak reti camner cara nak cantik kan blog ni.

Sebelum-sebelum ni aku selalu jalan baca blog orang jer (jadi stalker), tengok diorang hias2 cantik nye. dari situ aku blaja cara nak menulis, topik yang orang suka baca dan mcm2 lah. Ni blog ke2 aku, yang sebelum ni aku pun tak tau ape dah jd. Tak sempat publish pun, kat draft jer. Aku nak ucap thanks kat korang-korang semua yang buat tutorial tu, coz dari situ lah aku blaja dan thanks kat seorang blogger ni sebab dia yang rajin datang sini dan tegur aku kalau aku buat silap dalam blog ni. terima kasih kat sifu.

Kat member BTO pun thanks. luV u all!!


ok daa...

TERIMA KASIH / THANK YOU :)

2 comments:

mia.lia said...

http://luvmia97.blogspot.com/2011/04/review-my-100th-entry.html

malukan tgk blik entri k 100..hehe

cik dyla said...

mcm mane nak jadi member BTO gak?