Tuesday, October 11, 2011

..:: Event BTO!!! Rugi Betul.. ::..

ASSALAMUALAIKUM

hye. ok aku sangat malas mau tulis ini cerita panjang-panjang. So korang boleh la cuci mata semua picture di bawah yang di snap oleh my honey ok.

Event Bowling Tournament Blogger Tercinta Official (BTO)
08_10_2011
Suatu tempat di Times Square (tak nak tulis sbb staff situ poyo.. tapi tak semua..)
















Tempat ke3

Naib Juara

Ni Juara


saguhati dapat gak


peminat berjumpa idola

tunjuk ajar mu sifu

duta samsung yang saje nak bikin panas

ehem..ehem... no comment

ok fine aku gemuk


comel kan anak-anak dara 


me wit ayu (dak kelas, bukan blogger pun leh join.. tambah kenalan)


kira bil yer kak... hehee..

anda jeles?? ok lepas ni join la mane-mane group nye event pon. semua best. :) terutama BTO. heheee


nota tangan :- pasni nak wat group baru la. khas untuk percutian jer. sape nak join sile comment. hehee

TERIMA KASIH / THANK YOU :)

2 comments:

Dalila Dayana said...

best2.....thanx pada angah memerangkap jurukamera yg tak bertauliah..hehhehe....

Group baru tue ape name??nk join....hikhik

dila bahar said...

group jalang-jalang cari makang... ok tak? hehehee

or jale-jale cari make... (ni untuk abe nik) ;p