Tuesday, November 22, 2011

..:: Hello Stranger - Thailand Movie ::..

ASSALAMUALAIKUM

hye, jap yer aku nak berangan. hahaaa... teringin nak jumpa Mr Right dengan cara macam ni, tapi aku yakin adalah mustahil ia berlaku. hehee.. bagi peluang aku kongsi cerita ni ok. Kalau berminat pergi cari sendiri, filem Thailand. Aku yakin korang tak kan rasa rugi giler bila korang tengok cerita ni. Sebenarnya cerita ni dah lama, aku baru tengok dekat astro box office (ABO). so mari-mari lah layan.. nak join aku berangan pun boleh. ;p

tengok dulu yer

hero and heroin

part paling best.

Summary: Inspired by Korean culture and entertainment that fluxed around Asia, the film tells a love story of a guy and a girl who destined to meet in Seoul during their private trip to Korea.
Release Date: August 19, 2010
Genre: Comedy, Romance
Duration: 1hr 30mins
Actors:Chantawich TanasewiNuengtida Sopon
Director:Banjong Pisanthanakun

sumber picture & details dari http://www.movieseer.com

TERIMA KASIH / THANK YOU :)

No comments: